Over ons

Benieuwd naar de verhalen achter de gezichten van uw team van Pecorino?

Isa

Met veel passie werk ik in de horeca. Naast mijn werk hou ik ervan om paard te rijden en nieuwe plekken te bezoeken. Ook kan ik heel erg genieten van het uitgaan met vrienden of familie en het wandelen in de bossen.

Mandy

Mijn passie ligt zowel bij de horeca als bij de kunstgeschiedenis. Het verzorgen van een gezellige avond én het ontdekken van gebeurtenissen in de kunst uit het verleden vind ik heel interessant. Daarnaast hou ik van lezen, mode en interieur en ben ik graag creatief bezig.

Japke

Het liefst sta ik de hele dag in de keuken, net zoals ik dat ook doe bij Pecorino. Buiten dat stamp ik graag in de plassen in het bos op Terschelling met Bono de bordercollie. Ik ben een echte genieter en zit graag op het terras met vrienden en vriendinnen.

Ypie

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met wijn-spijs combinaties, trek ik er graag op uit met Tinus mijn teckel, geniet ik van een hapje en drankje met mijn familie en vrienden. Boekenwurm, gek op het land Zuid-Afrika, hou van mijn stad Leeuwarden en levensgenieter.

Hugo

Sta met veel liefde en plezier in de keuken. In mijn vrije tijd hou ik er van om lekker onder de mensen te zijn en te genieten van lekker eten en drinken! Daarnaast ben ik een groot sportliefhebber! Ik hou erg van muziek en mijn grote liefde is mijn kleine nichtje.

Hette

Met veel plezier volg ik een studie op de hogere hotelschool bij NHL Stenden. In mijn vrije tijd sport ik graag, voornamelijk fitness en hardlopen. Daarnaast hou ik ook van nieuwe dingen leren en creatief bezig zijn, het maken van cocktails, wijn drinken en koken.

Beau

Ik ben één van de keukenhulpen die je bij Pecorino zult zien. Ik hou me graag bezig met het schrijven van verhalen en het luisteren naar muziek in mijn vrije tijd. Ik hou ervan om creatief te zijn met fashion of interieur. Ook reis ik graag door het land heen om nieuwe dingen te ontdekken!